Gréckokatolícka charita Prešov

• Default font size
  • Decrease font size

Email Tlač PDF
Vďaka finančnej podpore Ministerstva práce sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky sme v roku 2014 zrealizovali projekt s názvom „Výmena okien a prechodových dverí zadnej časti budovy resocializačného strediska Domov nádeje Prešov“ Cieľom projektu bola výmena okien a prechodových dverí zadnej časti budovy resocializačného strediska Domov nádeje, Jarková 79, Prešov. Vďaka schválenej dotácii sme projekt zrealizovali, čím sme zlepšili vzhľad budovy, ale hlavne sa už počas jesene odzrkadlila efektivita nových okien a dverí v spotrebe plynu na vykurovanie. Vnútorná klíma je neporovnateľne lepšia ako pred rekonštrukciou, kedy interiéry prefukovalo. Cieľovou skupinou sú klienti resocializačného strediska Domov nádeje. Z dlhodobého hľadiska realizáciou ušetríme finančné prostriedky, ktoré využijeme na ďalšie skvalitňovanie resocializačného programu. Vyššou kvalitou poskytovaných služieb v RS DON bude ovplyvnených mnoho ďalších osôb cieľovej skupiny.

Aktualizované ( Piatok, 27 Február 2015 08:40 )

IBAN: SK18 7500 0000 0040 0842 5976

Pozrite si stránku v preklade

Bl. Peter Pavol Gojdič