Gréckokatolícka charita Prešov

• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Dom sv. Anny postúpil do krajského kola "Krídla túžby"
Tlač PDF

DOM SV. ANNY POSTÚPIL DO KRAJSKÉHO KOLA KRÍDIEL TÚŽOB

Na 7. ročníku podujatia „Krídla túžby“, ktoré sa konalo 22. júna v prostredí Červeného Kláštora, mladí z Domu sv. Anny na pódiu zaujali a postúpili svojím predstavením „Farby“ na krajské kolo súťaže.

V krásnom kúpeľnom prostredí sme na pódiu vystúpili so svojou dramatizáciou básne „Farby“, ktorá v sebe nesie silné symbolické posolstvo. Tak ako vidieť pestrosť farieb na rozkvitnutej lúke, taký pestrý je aj náš život. Pestrosť tohto života vytvárame my všetci, pretože každý sme originál a každý z nás je tu potrebný. Snahu a divadelné cítenie našich mladých ocenila vybraná porota a rozhodla sa aj naše číslo vybrať ako postupujúce. Už teraz sa tešíme na októbrové krajské Krídla túžby v Prešove.

Regionálna súťaž v sociálnych službách sa konala v areáli kúpeľov Smerdžonka Červený Kláštor, kde vystúpili prihlásené zariadenia a poskytovatelia sociálnych služieb z okolia so svojimi divadelnými, speváckymi a inými pripravenými príspevkami. Krídla túžby vyhlasuje Prešovský samosprávny kraj a realizuje sa pod záštitou jej predsedu Petra Chudíka. Cieľom súťaže je nájsť v sociálnych službách na území PSK poskytovateľa, zamestnanca a prijímateľa, ktorí svojou mimoriadnosťou, kvalitou poskytovaných sociálnych služieb, výnimočnými úspechmi, inovatívnymi metódami práce a pod. môžu byť príkladom dobrej praxe v sociálnych službách.

IBAN: SK18 7500 0000 0040 0842 5976

Pozrite si stránku v preklade

Bl. Peter Pavol Gojdič

Zakladateľ GKCH Prešov a patrón mesačníka Cesta