Gréckokatolícka charita Prešov

• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Plesová sezóna neobišla ani klientov v Humennom
Tlač

Tanečnú horúčku si vychutnali aj klienti Domu sv. Júdu Tadeáša v Humennom, ktorí sa zúčastnili Stacia Plesu. V piatok, 17. februára, sa zabávali na plese v priestoroch Denného stacionára v Snine, ktorá patrí pod Arcidiecéznu charitu Košice.

Vrelého privítania sa ujali samotní domáci v Snine v podobe piesne s názvom „Vitajte“. Po úvodných privítaniach sa parket začal pomaly napĺňal. O zábavu a skvelý hudobný doprovod sa postaral DJ. Moderné aj ľudové piesne, dámska i pánka volenka, vytvárali príjemnú plesovú atmosféru. Tanec sa striedal so vzájomným poznávaním, zoznamovaním spriatelených denných stacionárov a ich klientov. Nečakane na plese sa stretli aj spolužiaci zo strednej školy, ktorí si po rokoch mali na čo spomínať. Spoločnou modlitbou a chutným obedom zábava ešte nekončila. Pri šálke voňavej kávy sme si vzájomne vymenili nie len svoje zážitky, ale aj zaspievali známe ľudové piesne. Už teraz sa tešíme na ďalšie spoločné podujatia a akcie.

IBAN: SK18 7500 0000 0040 0842 5976

Pozrite si stránku v preklade

Bl. Peter Pavol Gojdič

Zakladateľ GKCH Prešov a patrón mesačníka Cesta